Liga 1

VIDEO EXCLUSIV Anomalia de la Dinamo! A fost dat afară din lot, dar este peste Nistor și egalul lui Torje

Articol de Eduard Apostol  —  Wednesday, 07 February 2018

Deși nu mai joacă pentru Dinamo, atancatul Jeremy Bokila este unul dintre cei mai bine plătiți jucători din Ștefan cel Mare. Daniel Popa, autorul golului egalizator cu CSU Craiova, 2-2, câștigă 2.000 de euro pe lună, față de 10.000 de euro salariul lui Bokila, care se antrenează individual

Minutul 86, Dinamo - Craiova 1-2. Introduși pe teren în repriza secundă, Moldoveanu i-a pasat printre doi apărători adverși lui Daniel Popa, care driblează și portarul și aduce golul egalizator al "câinilor". Cele două vârfuri au salarii adunate de 2.800 de euro, de 3,6 ori mai puțin decât Jeremy Bokila!

Bokila, cât Torje și peste Nistor

Congolezul este pe mai departe fotbalistul lui Dinamo până în vară, iar atacantul câștigă 10.000 de euro pe lună. Moldoveanu are 800 de euro, iar Popa 2.000 de euro. Bokila rămâne unul dintre cei mai bine plătiți fotbaliști aflați sub contract cu roș-albii, exact cât Gabriel Torje și cu 1.000 de euro mai mult decât Dan Nistor, cel ce i-a pasat lui Moldoveanu la faza din final.

Jeremy, alături de Maxi Oliva și de Ionuț Șerban, se pregătește în continuare separat, în compania lui Iulian Mihăiescu, care este antrenor cu licența PRO. Jucătorii respectivi au stipulat în contractele personale că trebuie să fie pregătiți de un tehnician cu licența PRO.

1gol are Bokila la Dinamo, în 12 meciuri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.