Nationala

Becali se ia de Burleanu și conducerea FRF: "Dorm cu cartea lui Machiavelli sub pernă" » Dezvăluie cum încearcă să-l aducă pe Borcea la Dinamo

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 07 februarie 2018

Gigi Becali, patronul FCSB, l-a criticat pe Răzvan Burleanu, președintele FRF, și pe cei din conducerea Federației Române de Fotbal.

"Burleanu conduce într-un stil tiranic. E ca tiranul care a scris o carte, nu știu acum cum îl cheamă. Am uitat... Machiavelli. El și cei de la FRF dorm cu cartea lui Machiavelli sub pernă. 

Burleanu îți dă avantaje ca să te subjuge. El degeaba zice care are 200 de semnături. Asta nu înseamnă că are și aceste voturi", a spus Becali la Pro X.

Gigi Becali a vorbit și despre revenirea lu Cristi Borcea la Dinamo, dezvăluind ce au discutat cei doi în ultimul timp.

"Eu l-am întărâtat pe Borcea. Îi ziceam «Hai, bă, finule că n-am cu cine să mă bat». Zicea «Nașule, nu vin, că am intrat în pușcărie». Eu m-am bucurat când a zis că revine. O să fie ciondăneală înainte de derby.  O să fie război, dar o să fie frumos, cu arme curate", a dăuga patronul FCSB.

Citește și: Becali a cedat la TV! Candidat-surpriză propus în direct: "Bă, nu mai țipa, nu mai urla! Doar tu poți să-l dai la o parte "

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.