Liga 1

Dinamo sună adunarea înainte de cele mai importante meciuri ale sezonului: "Dacă nici acolo nu batem, cum să te mai gândești la play-off?" » Avantajul identificat înainte de derby-ul cu FCSB

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 07 februarie 2018

Ionuț Nedelcearu a fost prezent astăzi la casele din "Ștefan cel Mare", unde a vândut bilete pentru următoarele două meciuri ale "câinilor", cele cu Concordia Chiajna și FCSB.

Fundașul dinamovist a subliniat importanța meciului cu Chiajna de luni, victorie fără de care prezența "câinilor" în play-off ar fi imposibilă. 

"Urmează meciul cu Chiajna, unul extrem de dificil, eu zic că este mai greu decât cel cu Craiova. Ne gândim la partida cu Chiajna. Chiar dacă venim de la acțiuni de promovarea a derby-ului, mintea este doar la această partidă, apoi vedem ce va fi cu FCSB. 

Avem de luat o revanșă cu Concordia, după eșecul din toamnă (n.r. 2-3). Trebuie să intrăm în play-off, astfel că e obligatoriu să batem. Dacă nu vom câștiga, atunci chiar nu merităm să ajungem în play-off. Dacă nu reușești să bați Chiajna, cum să te mai gândești la play-off?!

Nedelcearu, jucător care a strâns deja, la 21 de ani, peste 100 de apariții în tricoul "câinilor", a vorbit despre strategia pe care Dinamo o va adopta în cazul în care ajunge în play-off:

"Dinamo nu va ajuta pe nimeni în play-off, va juca doar pentru ea, să bată orice adversar ca să termine cât mai sus. Nu ne simțim bine, știm că locul nostru nu e acolo, de aceea muncim. Avem emoții, normal. Suntem pe locul 7, dar muncim să urcăm cel puțin un loc. Deocamdată, ne gândim să intrăm în play-off, apoi vom vedea dacă ne putem bate la campionat".

"Este un avantaj că FCSB joacă împotriva lui Lazio cu 3 zile înainte de meciul cu noi. Dacă obțin un rezultat bun în prima manșă, atunci se vor gândi la calificare și vor menaja o parte din jucători în Derby de România. Nu voi ține cu nimeni. Să se califice cine joacă mai bine"
Ionuț Nedelcearu, Dinamo

"Cu FCSB sper să fie stadionul plin.  Te motivează acest lucru, iar dacă batem Chiajna vor veni și mai mulți suporteri"
Ionuț Nedelcearu, Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.