Campionate

Real Madrid poate da o lovitură importantă » Jucătorul i-a transmis deja agentului său să înceapă discuțiile cu campioana Europei

Foto: Reuters

Articol de Gabi Jurca  —  miercuri, 07 februarie 2018

Deși perioada de transferuri s-a încheiat acum o săptămână, speculațiile privind transferurile nu încetează să apară, iar presa spaniolă scrie că Robert Lewandowski are șanse mari să ajungă la Real Madrid.

Polonezul este o țintă veche a Realului, însă acum consideră ca e vremea să încerce o nouă provocare și, conform Marca, i-a transmis agentului său, Cezary Kucharski, să înceapă discuțiile cu clubul blanco. Kucharski și șefii “galacticilor” au mai purtat negocieri în două rânduri în precedentele campanii de transferuri, însă de fiecare dată jucătorul de 29 de ani a rămas la Bayern.

Cum și Realul este interesată să își revigoreze atacul, mai ales după forma slabă prin care trece Benzema, această mutare are șanse mari de realizare. Francezul a marcat doar 6 goluri în 24 de apariții în acest sezon, în timp ce Lewa este golgheterul la zi în Bundesliga cu 18 goluri marcate în 20 de etape.

Nici Bayern Munchen nu s-ar opune transferului. Internationalul polonez este deja la al patrulea sezon în tricoul bavarezilor, iar președintele clubului german, Karl-Heinz Rummenigge, a declarat în repetate rânduri că nu își dorește să țină jucătorii cu forța.

80.000.000 €este cota lui Lewandowski

25 de goluriîn 30 de apariții a reușit polonezul în toate competițiile în acest sezon

Surse: skysports.com thesun.co.ukmarca.com

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.