Liga 1

"Prințul" Adrian Cristea s-a dezlănțuit! Râde de "nestematele" pe care Becali vrea sute de milioane și îl pedepsește și pe Ianis Hagi: "Asemenea probleme nu vedeai la mine"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 08 februarie 2018

Adrian Cristea (34 de ani), fost jucător la Dinamo și FCSB, a vorbit despre situația ingrată în care se află echipa alb-roșie și nu a ezitat să-i critice pe Cosmin Contra și Adrian Mutu pentru politica managerială impusă în "Ștefan cel Mare" vara trecută. 

"S-au luat niște decizii greșite. Cosmin Contra și Mutu au adus niște jucători care nu au ajutat deloc echipa. Am fost surprins că în vară i-au lăsat să plece pe Dan Nistor și Antun Palici. Au adus niște jucători pe care Contra și Mutu îi știau dinainte, dar ei n-au mai fost ce erau. 

Jocul lui Dinamo scârțâie, nu-ți dă acea siguranță care să te sperie. Jucătorii trebuie să dea totul pentru a intra în play-off, dar de la a vrea până la a putea e cale lungă", a declarat Cristea la TV Digi Sport.

Acesta a vorbit și despre pregătirea fizică a unora dintre cei mai valoroși fotbaliști din Liga 1: "Sunt foarte firavi, eu nu am avut astfel de probleme". 

"Dennis Man și Florin Tănase n-au forță deloc. E un defect foarte mare. E o problemă pentru jucători. L-ați văzut și pe Ianis Hagi, nu? E foarte firav! Ar trebui ca ei să lucreze mai mult. Am fost și eu în străinătate, dar la mine nu au fost astfel de probleme", a mai spus Cristea. 

Adrian Cristea a jucat de-a lungul carierei la Poli Iași, Dinamo, U Cluj, Petrolul, Standard Liege, FCSB și Concordia Chiajna. "Prințul" a strâns și nouă meciuri în tricoul primei reprezentative.  În prezent, Cristea s-a retras din fotbal și s-a lansat în domeniul modei. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.