Liga 1

Lupu s-a luat de Hanca! Căpitanul lui Dinamo n-a acceptat: "Mi-a spus direct că e supărat pe mine"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 08 February 2018

Evoluțiile lui Sergiu Hanca îl pune pe gânduri și pe Dănuț Lupu, care recunoaște că a avut mai multe discuții cu el, iar căpitanul lui Dinamo s-ar fi supărat pentru că fostul fotbalist i-a spus lucrurile direct, fără să-l menajeze. 

"Eu am avut o discutie cu el anul trecut şi s-a suparat puţin pe mine. Eu vreau sa îl fac să înteleagă, cea mai bună calitate a lui a fost alergarea! Trebuie să recunoaştem şi nu trebuie să se supere pe nimeni.

Şi la acest prim meci din acest campionat a avut probleme, nu ştiu, poate pentru că îşi doreşte prea mult, că încearcă prea mult. Dar eu cred că uşor, uşor, va reveni jucătorul care a fost anul trecut.

Mi-a spus direct că e supărat pe mine. Mai merg pe la antrenamente şi mai vorbesc cu ei aşa... L-a deranjat faptul că am fost direct!

Dar i-am spus că eu îi vreau binele, nu răul şi dacă am spus asta, am spus ca el să înţeleagă că are nişte calităţi pe care uşor, uşor le-a pierdut şi va trebui să facă ceva să le recapete”, a declarat Dănuţ Lupu pentru Telekom Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.