Liga 1

Dinamoviștii sunt ironici: "Am văzut că au dat și dânșii niște declarații, să zic așa, răzbunătoare" » Când ar putea intra Torje

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 09 februarie 2018

Dinamoviștii sunt concentrați pe meciul cu Concordia Chiajna, deși săptămâna viitoare au derby-ul cu FCSB. Decarul Dan Nistor a trimis câteva săgeți către marea rivală.

"Sincer să vă zic, nu se gândește nimeni la meciul cu Steaua. Toți ne gândim la meciul cu cei de la Concordia Chiajna. Am văzut că au dat și dânșii niște declarații, să zic așa, răzbunătoare, că o să ne aștepte un meci foarte greu. E normal, trebuie să-și apere șansele normal, să fie egal, dar sperăm să câștigăm cu ajutorul publicului", a declarat Dan Nistor.

"Ieri am vorbit cu Torje și a zis că zilele astea se va rezolva. Mai multe nu pot să vă zic, el știe mai multe. Eu, din câte am vorbit cu el, mi-a zis că la meciul de luni va putea să joace. Cum, nu știu"
Dan Nistor

Meciul dintre Concordia Chiajna și Dinamo se dispută luni, de la ora 20:45, în direct la TV Telekom Sport, Look TV, Digi Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.