Tenis

SIMONA HALEP / Halep își atacă marea rivală: "Eu nu voi face niciodată așa ceva! Am ajuns numărul 1 fără asemenea trucuri"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 10 February 2018

Simona Halep a lansat un atac subtil la adresa lui Caroline Wozniacki, liderul WTA, după ce s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni la finala de la Australian Open pierdută de româncă, 6-7 (2), 6-3, 4-6.

Atunci, în setul decisiv, Caroline Wozniacki a cerut intervenția medicului la scorul de 4-3 când urma să servească Simona și astfel s-a rupt jocul. Specialiștii au spus la vremea respectivă că daneza a făcut o mișcare strategică pentru a o scoate din ritm pe jucătoarea noastră.

"Au fost cinci, şase minute care m-au scos din ritm. Am simţit oboseala mult mai mult după acele minute. Nu ştiu, poate a fost în mintea mea. Oricum, fizic n-am mai putut deloc", a declarat Halep la TV Telekom Sport.

Întrebată dacă ea va apela la astfel de trucuri precum rivala sa, Simona a răspuns: "Nu, eu nu o să fac niciodată aşa. Eu, când o să am nevoie la toaletă sau o să vreau să mă schimb, o să mă duc. Nu fac chestii de acest gen pentru că până acum am ajuns numărul 1 mondial fără să fac astfel de lucruri şi consider că, dacă va veni ziua să câştig un Grand Slam, o să-l câştig la fel!".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.