Liga 1

GALERIE FOTO + VIDEO "Messi al portarilor" a comis-o la primul meci mare! Gafă uriașă a lui Vlad la golul marcat de CFR Cluj

+8 Foto
FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 10 februarie 2018

În minutul 33 al meciului FCSB - CFR Cluj, echipa lui Dan Petrescu a deschis scorul prin Vinicius. Partida s-a terminat la egalitate, 1-1.

Fundașul clujenilor a marcat cu un șut din 5 metri, după o gafă a lui Andrei Vlad. Portarul de 18 ani a ieșit lent pe o centrare, la 11 metri, și i-a permis lui Djokovici să lovească primul mingea, cu capul. Mingea a ajuns la Țucudean, dar șutul lui a fost respins în bară de Planici, iar Vinicius a fost pe fază și a marcat.

La pauza partidei, în studioul TV Digi Sport, Balint și Dumitrescu au exclus din start varianta unui fault la portar, numindu-l vinovat pe Vlad. De asemenea, despre faptul că mingea îi șterge mâna lui Djokovici după săritură, cele două glorii steliste au considerat că nu se impunea acordarea unui henț.

Vezi AICI video cu faza golului

"Vlad e kamikaze" titra GSP.ro după bâlbâielile portarului din prima repriză a meciului Gaz Metan - FCSB 1-2, primul meci din 2018 al echipei lui Dică.

Andrei Vlad a venit în vară la FCSB, de la U Craiova, pentru 400.000 de euro. În momentul transferului, Gigi Becali îl numea "Messi al portarilor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.