Liga 1

Crăciunescu a dat verdictul după FCSB - CFR » Ce spune despre golul marcat de clujeni și despre penalty-ul scos de Florin Tănase

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 februarie 2018

Ion Crăciunescu, fost arbitru și șef al CCA, a analizat golurile marcate de FCSB și CFR Cluj, în remiza de sâmbătă seară, 1-1.

Crăciunescu a spus că la golul marcat de Vinicius nu este fault la portar și nici henț. În plus, Crăciunescu a spus că Marcel Bîrsan a luat decizia corectă când a dictat penalty la duelul dintre Mureșan și Florin Tănase.

"După părerea mea, atacantul se înalță și joacă cu capul regulamentar. El nu folosește mingea și nu împinge portarul. Amândoi vin spre minge, dar atacantul o atinge primul și după aia vine portarul mai târziu. Părerea mea e că nu e nicio problemă, golul e valabil. Când sari la cap, aia e o poziție normală a mâinii. În 20 de centimetri nu mai avea cum să și-o retragă. Deci nu a fost o lovitură controlată a lui cu mâna.

La penalty, ambii sunt în alergare. Dacă adversarul îl lovește în picior, suportă consecințele. E drept că Tănase e în cădere, dar el folosește această oportunitate. Decizia corectă este lovitură de la 11 metri. Nu ai ce să-i faci", a spus Crăciunescu la TV Digi Sport.

8a fost nota primită de Marcel Bîrsan din partea Gazetei Sporturilor

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.