Liga 1

Nu s-a abținut! Mesajul lui MM Stoica către Dan Petrescu după FCSB - CFR Cluj: "Poate se uită și el" » Ce acuză stelistul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 11 februarie 2018

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a postat astăzi un mesaj către Dan Petrescu, după remiza dintre FCSB și CFR Cluj, 1-1.

Oficialul stelist a avut un mesaj către Dan Petrescu, cu care a lucrat la Unirea Urziceni și care a criticat dur arbitrajul lui Marcel Bîrsan, și a avut un mesaj și către CFR.  Stoica susține că la golul marcat de CFR Cluj a fost fault în atac, la duelul dintre Mureșan și Momcilovici.

"Poate se uită și Dan Petrescu la ultima reluare de la golul CFR-ului, să vadă faultul evident al lui Mureșan (nu Iuliu) asupra lui Momcilovic. Sau poate încă e ocupat să comenteze corectitudinea acordării loviturii de la 11 metri în favoarea noastră. 

Chiar dacă am fost din nou dezavantajați, faza golului lor a fost grea, aș fi ridicol dacă aș 'intenta' proces de intenție. Ne vedem în play-off, doar că vor mai și fi Alibec, Gnohere prin preajmă", a scris Mihai Stoica pe contul său de facebook.

Vezi aici VIDEO cu golurile meciului FCSB - CFR Cluj 1-1

Citește și: Crăciunescu a dat verdictul după FCSB - CFR » Ce spune despre golul marcat de clujeni și despre penalty-ul scos de Florin Tănase

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.