Europa League

FCSB - LAZIO // Primăria reacționează după incidentul de la Arena Națională » Care e situația parcării înainte de FCSB - Lazio

Articol de Marius Mărgărit  —  duminică, 11 februarie 2018

Cu trei ore înainte de FCSB - CFR Cluj, 1-1, parcarea subterană de la Arena Națională a fost închisă din cauza unor probleme la tavan. (Detalii aici)

Primăria București, care răspunde de Arena Națională, a emis un comunicat pentru Gazeta Sporturilor și a explicat situația de la parcarea subterană. Pentru moment, parcarea este închisă și că se desfășoară procedura de atribuire a expertizei tehnice.

"Parcarea subterană de la Arena Națională este închisă pentru ca s-a constatat că există infiltrații de apă în cele două tuneluri de acces în parcare. Facem precizarea că tavanul și structura parcării nu sunt afectate.

Menționăm că este în desfășurare procedura de atribuire a expertizei tehnice care să stabilească cauza acestor infiltrații precum și soluțiile de remediere. Până în acest moment au fost depuse 5 oferte. Menționăm că participanții la evenimentele sportive organizate la Arena Națională au la dispoziție parcarea supraterană, cu o capacitate de 1.250 de locuri, și parcarea exterioară de 10.000 mp și 500 de locuri", a fost mesajul Primăriei București.

Astfel, sunt șanse foarte mici ca la meciul FCSB - Lazio, de joi, din 16-imile Europa League, parcarea subterană să fie folosită. Până la această oră s-au vândut aproximativ 20.000 de bilete.

  • FCSB - Lazio se joacă joi de la ora 22:05. Meciul va fi în direct pe TV Telekom Sport și ProTV și liveTEXT pe GSP.RO.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.