Altele

Jocurile Olimpice de iarnă // Zi slabă pentru români la PyeongChang » Ce rezultate au înregistrat la skiathlon și biatlon

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Oana Duşmănescu  —  Sunday, 11 February 2018

Azi au continuat probleme de la Jocurile Olimpice de iarnă și 5 români au intrat în concurs în competiția din PyeongChang.

Proba de skiathlon 15 plus 15 kilometri masculin a fost în întregime o afacere norvegiană.

Podiumul a fost ocupat în întregime de sportivi din această țară - aur pentru Simen Krueger, argint pentru Martin Sundby, bronz pentru Hans Holund. Din cei 65 de concurenți care au terminat epuizanta cursă pe zăpadă, românul Constantin Pepene a încheiat pe poziția a 24-a, la două minute și patru miimi de secundă în urma liderului.

BIATLON

Din nou Germania

Încă o zi extrem de friguroasă și vântoasă a adus un alt aur pentru Germania la biatlon, în proba de 10 kilometri sprint. După victoria de sâmbătă a Laurei Dahlmeier, compatriotul ei Arnd Peiffer i-a repetat isprava, după un parcurs fără greșeală la trageri. Argintul i-a revenit cehului Michal Krcmar, și el fără penalizare, dar cu 4,4 secunde mai lent decât medaliatul cu aur. Italianul Dominik Windisch a ocupat locul al treilea al podiumului.

Cei patru români din concurs au încheiat astfel: Cornel Puchianu (locul 60), Remus Faur (69), Gheorghe Pop (86) și Marius Ungureanu (87), ultimii din clasament.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.