Nationala

EXCLUSIV Burleanu: "Nu mă tem de Lupescu, nu va lua alte voturi decât o parte dintre cele din Liga 1"

Articol de Cristian Geambașu  —  duminică, 11 februarie 2018

Răzvan Burleanu a oferit primele reacții după ce Ionuț Lupescu și-a anunțat oficial candidatura pentru șefia FRF. Alegerile au loc pe 18 aprilie. 

Azi, actualul președinte a fost la o întâlnire la Cheile Grădiștei, iar apoi a acceptat să vorbească despre ultimele noutăți legate de alegeri. Florin Prunea, Marcel Pușcaș, Victoraș Iacob și Sorin Răducanu sunt cei care își anunțaseră intenția de a candida.

Burleanu e convins că lista se va diminua, iar doi dintre principalii candidați, Cristi Balaj și Florin Prunea, vor intra în echipa lui Ionuț Lupescu. În schimb, pentru el n-are emoții, fiind sigur pe voturile pe care le are promise.

- Domnule Burleanu, cum vedeți candidatura lui Ionuț Lupescu?
- Mă așteptam. Nu pot să spun că sunt luat prin surprindere. Bănuiam din mai multe motive că va face această mutare. 

- Pleacă de la UEFA pentru a candida...
- Se pare că nu mai avea o poziție așa confortabilă și de mare viitor la UEFA. El acum este chief executive, nu este director. Ori el către acest post tindea.

- Vă este teamă? Cu ce va veni Lupescu în plus față de ceilalți candidați?
- Nu îmi e teamă. Un lucru important pe care îl va reuși este legat de faptul că nu va mai avea un alt contracandidat. Cei care își anunțaseră candidatura, Cristi Balaj sau Florin Prunea, se vor astfel uni în jurul lui. 

- Totuși, nu sunteți nici măcar îngrijorat? 
- Nu, pentru că reacțiile din teritoriu sunt favorabile. Cei de la Liga a 3-a sunt hotărâți să mă susțină. Nu am emoții în privința asta. Percepția publică emoțională întreținută de presă sau canalele media este diferită față de cea din teritoriu asupra lucrurilor făcute de noi. Voi vorbi mai mult atunci când domnul Lupescu își va alege echipa.

- Cine credeți că vor fi cei care nu vă vor vota? 
- Probabil o parte vor fi de la Liga 1. Atenție, nu toți! Dar cei mai mulți vor fi probabil din Liga 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.