Europa League

FCSB - LAZIO // Un dinamovist cu un nume uriaș e ghidul fanilor italieni care vin la București: "Dragi suporteri ai lui Lazio..."

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 11 February 2018

Fostul mare jucător dinamovist Florin Răducioiu, 47 de ani, va fi ghidul virtual al fanilor lui Lazio ce vor veni la București pentru duelul cu FCSB de joi, din șaisprezecimile Europa League.

Prin intermdiul unui video realizat de TV Telekom Sport, Răducioiu le-a transmis italienilor informații importante despre cazarea în București, atracțiile turistice, dar și modalitatea de transport la Arena Națională.

"Dragi suporteri ai lui Lazio, bine ați venit la București. Mă numesc Florin Răducioiu și în anii '90 am jucat de multe ori împotriva recunoscutei voastre echipe și v-am admirat mereu pentru suportul vostru", își începe Răducioiu discursul destinat fanilor laziali. 

Răducioiu a jucat 6 ani în Italia, unde a evoluat pentru Bari, Verona, Brescia (în două perioade) și AC Milan.

Florin Răducioiu este unul dintre cei mai reprezentativi jucători ai dinamoviștilor de la finalul anilor '80. A evoluat pentru "câini" între 1986 și 1990, perioadă în care a reușit 29 de goluri în 76 de partide în Liga 1. 

FCSB - Lazio, meci din șaisprezecimile Europa League, se joacă joi, de la ora 22:05. Duelul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro X și TV Telekom Sport. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.