Nationala

Becali îl atacă pe Burleanu: "Două hotărâri prin care a distrus fotbalul! Nu îi poate prosti pe oameni cum face PSD-ul"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 februarie 2018

Gigi Becali, patronul FCSB, l-a atacat din nou pe Răzvan Burleanu, președintele FRF, și l-a lăudat pe Ionuț Lupescu, cerând ca acesta să fie votat la șefia Federației.

"Răzvan Burleanu a distrus fotbalul prin două hotărâri. L-a pus pe Daum la națională, un om de nimic, și a adus un șef străin la CCA, care stă în Grecia. 

Burleanu trebuie să știe un lucru. La fotbal nu e ca la politică. Nu poate face o structură mafiotă, așa cum a făcut PSD-ul, care ia voturi de la săraci și de la cei care sunt neștiutori. La fotbal, Burleanu nu poate manipula voturile prin avantaje minore, ca o vacanță sau bani de mingi. Oamenii îi vor lua banii și nu îl vor vota. Nu sunt proști. Bine, nu sunt nici foarte deștepti, sunt medii.

Dacă nu îl votăm pe Lupescu și dacă nu iese, ne merităm soarta. Vine un om care pleacă de la UEFA, care își dă demisia și lasă o carieră unde câștigă bani, pentru a veni să facă ceva. Dacă nu îl votăm, atunci suntem oameni de nimic. Cum să nu îl votăm în detrimentul lui Burleanu? Toată suflarea fotbalului și toți oamenii politici trebuie să-l susțină pe Lupescu", a spus Gigi Becali la Pro X.

Citește și: N-a mai rezistat! Becali a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Iorgulescu: "Am convocat Adunarea Generală!" » Planul din care o exclude pe Dinamo

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.