Liga 1

Hagi a oferit declarația zilei: "Ianis poate câștiga într-o zi Balonul de Aur!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 februarie 2018

Gică Hagi a vorbit despre proiectul de la Academia Hagi, despre motivul pentru care vrea să plece din România și îl laudă pe Ianis Hagi. 

"Academia este cel mai bun și important lucru pe care l-am făcut după ce m-am lăsat de fotbal. Fiecare copil talentat care trece pragul academiei are şansa lui. Eu cred în tineri.

Nu mă miră că am luat titlul. A fost muncă multă și bine făcută. Hagi e făcut pentru a câștiga. În 5 ani am ajuns în liga națională, după alți trei ani am reușit să luăm titlul. Doar eu și echipa mea am crezut în asta. La juniori avem o mulţime de succese", a spus Gică Hagi într-un interviu pentru Monitorul de Vrancea.

...despre plecarea din țără: "Am declarat că vreau să plec din țară pentru că nu se face nimic concret pentru sport. Asta mă deranjează cel mai mult. Toată lumea se dezvoltă, România bate pasul pe loc. Eu sunt un om căruia îi place să câștige tot timpul. Vă doresc numai bine!".

...despre Ianis: "Este foarte talentat şi, fotbalistic vorbind, are mentalitatea corectă. Ca jucători suntem diferiţi. El este puternic şi ambiţios. Știe că trebuie să facă sacrificii, dacă vrea să ajungă departe. Am mare încredere în el. Știu că poate într-o zi să câștige Balonul de Aur. E decar, un foarte bun pasator și lovește foarte bine cu ambele picioare".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.