Liga 1

Un dinamovist prevede un viitor sumbru echipei favorite: "Mi-e frică să nu o luăm pe urmele Rapidului"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 februarie 2018

Claudiu Vaișcovici, fostul atacant al lui Dinamo din perioada 1988-1990, s-a arătat extrem de dezamăgit de situația în care se află Dinamo în acest moment, echipă care se chinuie să prindă ultimul loc de play-off.

"Tare mi-e frică să nu ajungem în situația în care se află Rapidul. Dar mă bucur că nu mai aud de «New Dinamo»", a declarat Vaișcovici la Sport Total FM.

Fostul fotbalist a vorbit și despre decizia lui Ionuț Lupescu de a candida la șefia FRF: "Am fost surprins de reveniera lui Ionuț Lupescu în fotbalul românesc. Cred că totul a venit și pe fondul indeciziei celor de aici, a celor care sunt în fotbal, din generația nouă, care se cam împing de la spate, nefiind deciși în niciun moment pentru a candida.

Cred că sunt semnale destule pentru a câștiga, altfel nu-l văd pe Ionuț intrând în această mocirlă. Important va fi și susținerea pe care o va avea de afară, chiar dacă domnul Burleanu spune că se bazează pe voturile șefilor AJF-urilor, oameni cu experiență într-ale votatului. Eu cred că echipa lui Ionuț trebuie să încerce să schimbe întreaga mentalaitate a celor care sunt acum. Doar așa ne putem înscrie pe un drum bun, altfel tot în jos vor merge".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.