Tenis

Sharapova nici n-a știut ce a lovit-o » Prima reacție a rusoaicei după ce Monica Niculescu a eliminat-o din primul tur la Doha: "Trebuie să revăd meciul"

Foto: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 februarie 2018

Maria Sharapova a pierdut în primul tur de la Doha (Qatar) în fața Monicăi Niculescu, scor 6-4, 4-6, 3-6, și s-a arătat surprinsă de această înfrângere.

"Cred că am făcut o treabă foarte bună în primul set și în jumătate din cel de-al doilea, însă nu e suficient pentru a câștiga meciul. Am făcut o treabă bună câștigând schimburile lungi, chiar dacă nu îmi doream să avem puncte care se prelungesc. Fizic m-am simțit bine. Numai că am devenit pasivă și am început să fac foarte multe greșeli.

Îmi place să joc meciuri de trei seturi și cred că am arătat asta de-a lungul carierei. Nu cred că am fugit de astfel de provocări. Acum cred că trebuie să revăd meciul, să observ unde am început să fac pasul înapoi și când nu m-am mai mișcat în față, când n-am mai pus presiune pe ea", a declarat Sharapova la conferința de presă.

Monica va juca în turul doi cu învingătoarea partidei Fatma Al Nabhani - Magdalena Rybarikova. Pe tabloul de la Doha se mai află alte patru românce. Mihaela Buzărnescu, care a învins-o azi pe ucraineanca Lesia Tzurenko, scor 7-5, 6-4. Simona Halep, Irina Begu și Sorana Cîrstea vor juca marți și miercuri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.