Liga 1

Miriuță râde de elevii săi + Torje le dă vești bune suporterilor înainte de meciul cu FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 12 februarie 2018

Vasile Miriuță a găsit explicațiile pentru golul 3 primit de Dinamo în victoria de la Concordia Chiajna, scor 4-3.

"E inadmisibil să conduci la două goluri diferență și să iei goluri așa. O să am o discuție cu jucătorii. Sunt supărat pe echipă pentru că s-a relaxat după fiecare gol. Mă bucur pentru Gabi, s-a pregătit foarte bine.

Am primit al treilea gol pentru că jucătorii mei încă se îmbrățișau. O să le spun băieților să-și îmbrățișeze prietenele și soțiile. Putea să se termine 4-4 și ne făceam bagajele să plecăm acasă. Eu voi duce echipa în play-off", a declarat Miriuță la Look TV.

"Suntem pe un loc de play-off, sperăm să rămânem așa până la finalul acestui sezon regulat. Mă bucur că am putut să-mi ajut echipa. Din păcate, am primit 3 goluri. Chiajna de fiecare dată ne-a pus probleme, are foarte mulți jucători care au trecut pe la Dinamo. Mereu joacă cu o ambiție foarte ridicată. Mă bucură foarte tare că fanii sunt alături de echipă, de mine. Mă bucur că au venit în număr atât de mare în deplasare, deși a fost o seară friguroasă. Sperăm să câștigăm cu FCSB. Cu o victorie duminică vom fi 99% în play-off. Singurul lucru în minus pe care-l am față de colegii mei sunt cele 2-3 meciuri amicale. Nu cred că se simte atât de mult, mai ales că m-am pregătit separat. Nu mai contează cine va plânge, cine va râde, trebuie să câștigăm cu FCSB" Gabi Torje, mijlocaș Dinamo

CHIAJNA - DINAMO 3-4
Au marcat: Bumba 69, Bud 73, A. Marc 81 / Nemec 47, Salomao 58, Torje 71, Popa 79
Vezi meciul liveTEXT / Vezi VIDEO cu golurile!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.