Liga 1

A sărit la antrenor! Momente tensionate în vestiar după Chiajna - Dinamo

Articol de Aurelian Botezatu  —  miercuri, 14 februarie 2018

Manasse a fost una dintre verigile slabe ale defensivei Concordiei Chiajna la 3-4 cu Dinamo. Printre vinovați la golurile trei și patru, înscrise de Torje, respectiv Popa, notat cu 4 în Gazetă, fundașul Concordiei a fost luat la rost în vestiar de antrenorul Ion Moldovan.

"Comisarul" i-a reproșat în fața întregii echipe evoluția slabă, "M-am săturat să tot pierd puncte din cauza ta!", ceea ce i-a provocat o criză de nervi fundașului de culoare.

Pe un ton la fel de ridicat și gata să sară la antrenor, Manasse i-ar fi replicat: "De ce mă titularizezi dacă n-ai încredere în calitățile mele?!".

Neașteptându-se să i se răspundă pe un asemenea ton, agresiv, Moldovan a rămas pur și simplu fără replică. La rându-le uluiți, ceilalți jucători au intervenit însă la timp pentru a împiedica escaladarea conflictului. 

"Într-adevăr, Manasse și domnul Moldovan și-au făcut unele reproșuri în vestiar. Voi discuta cu ei. Însă și jucătorii trebuie să înțeleagă că nu se mai poate așa. Prea multe evoluții slabe!" Cristi Tănase, președinte Concordia, în Fanatik

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.