Stiri nebune

VIDEO & FOTO A fost arestată pentru că a dansat "prea sexy"

+6 Foto
Gawhara

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 februarie 2018

O dansatoare din buric din Perm Krai (Rusia), a fost arestată de poliţia din Egipt, pentru că a avut un "dans imoral", după ce a făcut un show incendiar. Ekaterina Andreeva, în vârstă de 31 de ani, a fost acuzată că a purtat un outfit prea provocator într-un club de noapte din oraşul Giza, în nord-vestul Egiptului, unde a dansat.

Femeia, care foloseşte numele de scenă Gawhara, a fost arestată după ce un videoclip cu ea, în care purta o rochiţă scurtă şi a dansat mult prea sexy, a devenit viral pe internet. Acesteia i s-a spus că a incitat tinerii la lucruri imorale.

Ekaterina, care conduce împreună cu soțul ei un studio de dans la Moscova, i s-a stabilit o cauțiune în valoare de 5.000 EGP (283 de dolari), pentru a putea fi eliberată. Anton, un prieten al dansatoarei, a declarat reporterilor că patronul clubului de noapte lucrează în prezent cu avocații, pentru a rezolva problema.

În noiembrie anul trecut, Shyma, o cântăreață egiptean de muzică pop, a fost condamnată la doi ani de închisoare, pentru "instigare la dezmăţ", în videoclipul "I Have Issues".


Ekaterina Andreeva

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.