Europa League

Becali, făcut de râs în Italia de un fost antrenor: "L-am dat afară din vestiar" + Unde suferă FCSB înaintea duelului cu Lazio

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 februarie 2018

Cristiano Bergodi (53 de ani), fostul antrenor al Stelei, a prefațat duelul dintre FCSB și Lazio din 16-imile Europa League și a povestit un episod cu Gigi Becali.

"Lazio este favorită în această dublă manşă. Steaua este puternică în România, însă campionatul Italiei este altceva. Puncte slabe? Steaua suferă la fazele fixe, dar este o echipă compactă. Lazio, chiar dacă este favorită, trebuie să fie foarte atentă la contraatacuri. Steaua e un fel de Juventus al României", a spus Cristiano Bergodi pentru Tuttomercatoweb.com.

Antrenorul italian a vorbit și despre perioada petrecută la FCSB, în 2009: "A fost o perioadă frumoasă. Proprietarul nu a făcut atunci mari investiţii, aveam mulţi jucători tineri şi am început campionatul cu 6 victorii. Am promovat foarte mulţi tineri. Apoi, într-o zi, în pauza unui meci din Europa League, patronul a venit în vestiar şi a început să discute cu jucătorii. I-am spus că nu are ce să caute acolo, iar el, din orgoliu, m-a concediat. Chiar şi aşa, a fost o experienţă frumoasă".

"Aş merge din nou în România. M-am descurcat bine la toate echipele pe care le-am antrenat acolo. Dar, între timp, mă concentrez pe fotbalul italian, de la prima până la a treia ligă. Mă informez, studiez, mă uit la meciuri şi aştept momentul potrivit pentru a reveni în fotbal" Cristiano Bergodi

FCSB și Lazio se vor duela joi, de la ora 22:05, în 16-imile Europa League. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.