Nationala

A fost coleg cu Lupescu la Dinamo și acum îl atacă după ce și-a anunțat candidatura la FRF: "Pe ce îl votează lumea? Oricine vine în locul lui Burleanu va fi mai rău"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 februarie 2018

Dănuț Lupu și Ionuț Lupescu sunt certați de 30 de ani. Foști coechipieri în marea echipă a lui Dinamo de la finele anului '80, ei nu s-au simpatizat nici atunci, nici acum.

Lupu a vorbit despre candidatura lui Ionuț Lupescu pentru președinția FRF și l-a atacat pe fostul șef al Comisiei Tehnice de la UEFA.

"Dacă vii în ultimul moment și-ți anunți candidatura, eu ce să înțeleg? Eu îl voi susține pe Burleanu, nu mă vând. Eu, în locul lui Lupescu, nu plecam niciodată de la UEFA. De ce nu a venit până acum? A stat să-i garanteze altcineva că va ieși președinte? Atunci să nu ne mai mirăm de jocurile de culise ale altora. Trebuia să facă un proiect. Pe ce îl votează lumea? Și-a anunțat candidatura, dar nu știm pe ce se bazează. Să-l voteze doar pentru că-l cheamă Lupescu?

E rău Burleanu și nu-l vor cluburile? Oricine ar veni în locul lui Burleanu va fi mai rău, chiar dacă îl cheamă Prunea, Lupescu sau Lupu. Cel nou care va veni, dacă va fi o schimbare, îi va da afară pe toți și vom pierde doi ani. După mine, funcția de președinte al Federației nici nu e importantă, ești șef doar peste echipa națională", a declarat Lupu pentru ziarul Libertatea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.