Tenis

Victorie superbă pentru Sorana Cîrstea la Doha » Românca s-a calificat în optimi, unde va avea un duel-șoc

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 februarie 2018

Sorana Cîrstea (38 WTA) a obținut o victorie superbă în fața belgiencei Elise Mertens (20 WTA) în turul II al turneului WTA Premier de la Doha, 7-5, 6-4. 

După o evoluție entuziasmantă, Sorana s-a impus în două seturi, scor 7-5, 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 41 de minute.

Sorana a început meciul mai greu, fiind condusă cu 0-2. De acolo, românca a început să riște mai mult, a lovit mai agresiv și a pus-o în dificultate pe Mertens. Cele două au mers cap la cap până la 5-5, unde Sorana a jucat două game-uri foarte solide și a câștigat setul.

Excelentă în defensivă

Sorana a continuat evoluția bună și în manșa secundă, confirmând forma bună în care se află în ultima perioadă. Excelentă în defensivă, determinată și extrem de agresivă, românca a dominat-o pe Mertens în setul secund, pe care l-a câștigat la 4.

În optimi, Sorana va juca împotriva lui Garbiñe Muguruza (4 WTA), într-un meci care va avea loc joi. Iberica o conduce pe Sorana cu 2-0 în raportul meciurilor directe. Cele două s-au întâlnit la Australian Open 2017 și Wimbledon 2017, ambele partide fiind câștigate în minimum de seturi de Muguruza.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.