Tenis

FOTO Simona Halep, surprinsă alături de patronul celor de la PSG » Unde a fost făcută fotografia

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 februarie 2018

Simona Halep (2 WTA) a fost prezentă la dineul oficial al turneului Premier 5 de la Doha, fiind surprinsă la masă, discutând cu patronul turneului și al formației PSG, Nasser bin Ghanim Al Khelaifi, 44 de ani.

Evenimentul găzduit de Al Khelaifi a devenit o tradiție în Qatar. La gală a fost prezentă întreaga elită a tenisului feminin, în frunte cu finalistele de la Australian Open, Caroline Wozniacki, Simona Halep, Garbiñe Muguruza, Elina Svitolina, Angelique Kerber și Karolina Pliskova. Simona a fost în centrul atenției, întreținându-se pe parcursul serii cu Al Khelaifi.

"Este întotdeauna o plăcere să vă găzduiesc. Va fi un eveniment grozav. Qatar Total Open a demonstrat că este mai mult decât un turneu de tenis, este un loc care apropie oamenii, cu o atmosferă prietenoasă", a declarat Al Khelaifi.

Imediat după eveniment, Al Khelaifi a zburat la Madrid unde s-a întâlnit cu președintele celor de la Real, Florentino Perez. Real Madrid și PSG joacă în seara asta turul optimii de finală din Liga Campionilor.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.