Nationala

Discuție între Ionuț Lupescu și Gheorghe Hagi despre ieșirea patronului de la Viitorul din fotbalul românesc: "Tu pleci și eu vreau să vin"

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 februarie 2018

Ionuț Lupescu a vorbit despre eventuala plecare a lui Gică Hagi din fotbalul românesc și despre modelele pe care trebuie să le urmeze Federația Română de Fotbal.

"Am vorbit cu Gică Hagi și Gică Popescu. I-am zis lui Hagi: «Gică, tu pleci și eu vreau să vin». Îl înțeleg. A investit foarte mult, nu doar financiar ci și multă pasiune. Ar fi mare păcat pentru fotbalul românesc. Tocmai de asta și vin. Cred în proiectul lui. Se poate face și la alte niveluri. Trebuie să începem de undeva.

Problema e că trebuie nu se va rezolva totul aici. Trebuie să pornim de la bază. Vreau să creez un mare grup de lucru, în care să avem parteneri. Să facem o strategie pe următorii 5, 6 ani. Cred că parlamentarii așteaptă o propunere concretă din partea noastră. Au făcut-o vecinii din Ungaria, francezii, belgienii. Sunt sigur că voi găsi uși deschise peste tot", a declarat Ionuț Lupescu la TV Telekom Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.