Europa League

FCSB - LAZIO // Un fost antrenor al FCSB-ului, înainte de duelul cu Lazio: "Steaua e Juventus a României" » Dezvăluiri despre cum a fost dat afară de Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 14 februarie 2018

Cristiano Bergodi, 53 de ani, unul dintre cei mai versați tehnicieni străini care au trecut prin România, a prefațat duelul dintre FCSB și Lazio din turul șaisprezecmilor Europa League și a rememorat perioada în care a pregătit formația roș-albastră. 

"Steaua suferă la fazele fixe. E o echipă care joacă destul de închis. Lazio, deşi e favorită, va trebui să fie atentă la contraatacuri. Steaua este puţin «Juventus a României».

Am petrecut o perioadă frumoasă acolo. Patronul nu făcea mari investiţii, echipa era tânără şi am început cu şase victorii. Am lansat mulţi tineri. Apoi într-o zi, în pauza unui meci din Europa League, când scorul era egal, preşedintele a intrat în vestiar şi a început să discute cu jucătorii. I-am atras atenţia că nu trebuie să între în vestiar şi dintr-o chestiune de orgoliu m-a concediat. Oricum, a fost o experienţă frumoasă".

M-aş întoarce în România. Am avut rezultate bune la toate echipele pe care le-am antrenat. Acum însă mă concentrez doar asupra campionatului italian, de la prima divizie la a treia. Mă informez, studiez, mă uit la meciuri aşteptând oferta potrivită", a declarat Bergodi pentru tuttomercatoweb.com, citat de Agerpres.

Bergodi a antrenat în România la FC Național, CFR Cluj, Rapid, Poli Iași, Steaua și ASA Târgu Mureș. Acesta a evoluat pentru Lazio în perioada 1989-1996. 

FCSB - Lazio, duel din șaisprezecimile Europa League, se joacă joi, de la ora 22:05. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro X și TV Telekom Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.