Liga Campionilor

Higuain, atac la cei care l-au pus la zid pentru penaltyul ratat, deși a marcat o "dublă": "Ce uşor e să vorbeşti din fotoliu sau de pe canapea!"

Foto: Reuters

Articol de Socaciu Narcis  —  miercuri, 14 februarie 2018

Gonzalo Higuain a marcat o dublă marți seară pentru Juventus în fața luiTottenham, dar a irosit unul dintre penalty-urile executate iar echipa lui a fost egalată, în cele din urmă, 2-2.

Suporterii nu l-au iertat pentru ratare, în ciuda celor două goluri marcate, şi atacantul a reacționat după criticile primite.

“Bună dimineaţa tuturor. Ce ușor e să vorbești după un meci din fotoliu sau de pe canapea. Cât a fost 2-0, totul era perfect, dar la 2-2 părerea s-a schimbat”. După egalul de pe teren propriu, Higuain spune că el și colegii lui vor merge la Londra pentru o victorie care să îi ducă în faza următoare. “Nu ne interesează și mergem la Londra pentru a ne califica. O îmbrățișare pentru cei care vor binele lui Juventus", a scris Higuain, pe contul său de Instagram, postând şi o poză cu el bucurându-se alături de coechipieri după unul din golurile marcate.

20 de goluri
a marcat Gonzalo Higuain în acest sezon în tricoul lui Juventus, în toate competițiile

Fii parte din redacția noastră! Jurnalisport e un proiect inovativ GSP, susținut de Google. În fiecare lună, GSP îi va recompensa pe cei mai performanți useri Jurnalisport. Aici ai toate detaliile!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.