Tenis

VIDEO Monica Niculescu, eliminată la Doha » Caroline Wozniacki a învins-o în două seturi în optimile turneului

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 15 februarie 2018

Monica Niculescu, 30 de ani, locul 92 WTA, a pierdut în optimile de la Doha cu liderul mondial Caroline Wozniacki, 27 de ani, scor 5-7, 1-6. Dacă ar fi învins Niculescu, Simona Halep ar fi deveni numărul 1 WTA. 

 

Primul set al partidei a fost unul extrem de tensionat, cu o răstunare spectaculoasă de scor. Wozniacki a condus cu 4-1, dar Monica Niculescu a revenit și a egalat scorul, având o evoluție entuziasmantă. Jucătorea noastră a servit la 5-4 pentru a câștiga setul, dar daneza a revenit și a luat primul set, 7-5.

În setul doi, Monica Niculescu a avut o cădere în joc, iar Wozniacki a profitat. A făcut două break-uri și s-a impus categoric, 6-1, după un set care a durat 33 de minute.

 

 

 

 

 

Românca are un bilanț dezastruos în raportul meciurilor directe cu Wozniacki: daneza are 8 victorii, iar Niculescu nu a câștigat nici măcar o dată. Ultima oară, cele două s-au întâlnit în primăvara lui 2017, la Madrid, când Wozniacki s-a impus în trei seturi.

Monica Niculescu a ajuns în optimi după două reveniri spectaculoase reușite în fața Mariei Sharapova și Magdalenei Rybarikova. 

Wozniacki a început fără emoții parcursul de la Doha și a învins-o categoric în turul secund pe Carinna Witthoeft, scor 6-2, 6-0.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.