Europa League

FCSB - LAZIO // În ciuda lui Gigi! Cum e descrisă FCSB în presa din Italia înaintea turului cu Lazio din Europa League

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 15 February 2018

Înaintea duelului de azi cu Lazio, FCSB, echipă care a pierdut dreptul de a folosi numele și marca Steaua în detrimentul echipei Armatei, este numită "Falsa Steaua" în presa din Italia.  

Dat afară de MM Stoica de la Steaua, Gabi Safta, corespondent pe România al celor de la Gazzetta dello Sport și angajat al FRF, semnează în ediția tipărită de miercuri a cotidianului un articol despre meciul de azi cu Lazio, în care o numește pe FCSB "falsa Steaua." 

"Alibec și Gnohere, stelele din atacul «falsei» Steaua", a fost titlul apărut miercuri în Gazzetta dello Sport. 

În interiorul articolului, fostul crainic al Stelei scrie pentru italieni despre modul în care Gigi Becali a pierdut în justiție dreptul de a folosi numele și marca Steaua în detrimentul Armatei. 

Echipa de start anunțată de Becali: A. Vlad - R. Benzar, Găman, Planici, J. Morais - Nedelcu, Pintilii - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere

Echipa probabilă a lui Lazio: Strakosha - Bastos, Luiz Felipe, Caceres - Basta, Murgia, Lucas Leiva, Milinkovici-Savici, Lukaku - Nani, Caicedo

FCSB - Lazio, duel din șaisprezecimile Europa League, se joacă diseară, de la ora 22:05. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV și TV Telekom Sport. 


*Click pe imagine pentru zoom

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.