Europa League

FCSB - Lazio // A comis-o din nou! Un star al italienilor a ratat zborul cu echipa

FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Daniel Scorpie  —  joi, 15 februarie 2018

Unul dintre adversarii FCSB-ului de azi a fost la un pas să nu mai vină la București. Deși Simone Inzaghi îl iertase și-l reprimise la antrenamente după o săptămână de pedeapsă, Felipe Anderson a mai comis-o miercuri o dată.

Brazilianul și-a pierdut pașaportul și a fost oprit pe "Fiumicino" să facă deplasarea cu restul colegilor! E versiunea agenției lalaziosiamonoi.it, Gazzetta dello Sport explicând că ar fi avut doar o problemă cu actele.

Intră după pauză

"Lazio a făcut salturi mortale pentru a-i face rost urgent de documentele necesare pentru a prinde meciul și Anderson a ajuns mai târziu în România, cu o cursă de linie, la ora 22", dezvăluie prima sursă.

A ratat astfel antrenamentul oficial al biancocelestilor, dar diseară va fi pe banca de rezerve, alături de Ștefan Radu. Decarul ce a sărit să-l bată pe tehnicianul capitolinilor va intra probabil în repriza a doua a turului "16-imilor" Ligii Europei.

Echipa de start anunțată de Becali: A. Vlad - R. Benzar, Găman, Planici, J. Morais - Nedelcu, Pintilii - Man, Budescu, Fl. Tănase - Gnohere

Echipa probabilă a lui Lazio: Strakosha - Bastos, Luiz Felipe, Caceres - Basta, Murgia, Lucas Leiva, Milinkovici-Savici, Lukaku - Nani, Caicedo

FCSB - Lazio, duel din șaisprezecimile Europa League, se joacă diseară, de la ora 22:05. Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV și TV Telekom Sport. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.