Tenis

VIDEO Caroline Wozniacki a făcut scandal după revenirea uluitoare a Monicăi Niculescu » S-a dus la arbitru și a imitat-o pe jucătoarea noastră: "Doar așa poate câștiga"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 15 February 2018

Monica Niculescu, 30 de ani, locul 92 WTA, a pierdut în optimile de la Doha cu liderul mondial Caroline Wozniacki, 27 de ani, 5-7, 1-6. Dar ceea ce s-a întâmplat în primul set al disputei a fost inconfortabil pentru jucătoarea noastră.

Primul set al partidei a fost unul extrem de tensionat, cu o răstunare spectaculoasă de scor. Wozniacki a condus cu 4-1, dar Monica Niculescu a revenit și a egalat scorul, având o evoluție entuziasmantă.

Daneza Wozniacki a fost extrem de iritată, la scorul de 4-4 și 15-0 pentru Monica. Caroline s-a dus la arbitru și i-a reproșat faptul că Monica Niculescu țipă prea tare în timpul punctelor, atunci când pe loviturile ei, dar și pe cele ale danezei, ceea ce o deranjează, și a imitat-o pe jucătoarea noastra.

"Doar așa poate câștiga. Nu este normal. Nu cumva scrie în regulament că nu ai voie să faci zgomote când adversara lovește?", i-a spus Caroline arbitrului. Arbitrul i-a spus danezei să continue jocul. "Asta e opinia ta. Eu consider că ea așa joacă și că nu e nicio problemă".

Monica Niculescu a câștigat game-ul în care a servit Wozniacki, a servit la 5-4 pentru a câștiga setul, dar daneza a revenit și a luat primul set, 7-5.

În tribune a fost prezentă și SImona Halep, care a învins-o mai devreme pe Anastasija Sevastova și care va juca în sferturi împotriva americancei Catherine Bellis, 18 ani și locul 48 WTA.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.