Nationala

Mircea Lucescu și-a anunțat favoritul la șefia FRF + Ce a spus când a fost întrebat dacă revine la națională

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 15 February 2018

Mircea Lucescu (72 de ani) a declarat public că-l susține pe Ionuț Lupescu la alegerile prezidențiale de la FRF din 18 aprilie și a vorbit și despre o eventuală revenire a sa la cârma naționalei României.

"E un moment favorabil ca Ionuț, care a renunțat la o carieră administrativă importantă, să pună umărul la o îmbunătățire a fotbalului românesc. Am văzut azi un articol în GSP cu bile albe și negre, cred și eu că se vor încerca tot felul de tertipuri. Ionuț cred că va lua această dispută pe propria persoană, nu se va înconjura de absolut nimeni.

După ce va deveni președintele Federației, sunt convins că va gândi cu atenție toate posturile din conducere. Va analiza foarte serios. Lupta nu e deja câștigată de Ionuț. Sunt convins că actuala conducere a luat multe măsuri pentru a continua. Oamenii cred totuși că vor înțelege ce înseamnă să aduci în fruntea FRF un om cu peste 30 de ani în fotbal", a declarat Mircea Lucescu la TV Digi Sport.

Întrebat dacă ar vrea să revină la echipa națională, Lucescu a răspuns: "Voi știți câți ani am eu? Cu siguranță voi fi mai apropiat de națională dacă va veni Ionuț. Nu voi reveni la cârma naționalei, trebuie puși antrenori mai tineri pentru a-și demonstra valoarea.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.