Europa League

FCSB - LAZIO 1-0 // Ironia steliștilor la adresa lui Dinamo înainte de derby! Crainicul o comite a doua oară într-o săptămână

Articol de Vlad Nedelea  —  vineri, 16 februarie 2018

Crainicul Florin Ghencea a dat drumul ironiilor la finalul partidei câștigate de FCSB în prima manșă a 16-imilor Europa League cu Lazio, scor 1-0.

Acesta le-a transmis suporterilor la stația de amplificare a Arenei Naționale: "Acestea sunt cele mai frumoase coregrafii. O victorie europeană face cât toate cartoanele din lume".

Mesajul a fost cu trimitere directă la fanii lui Dinamo, care anunțau că vor fi în număr foarte mare la acest meci pentru încă o farsă după cea de la meciul cu Manchester City, când pe toată tribuna a doua a aceluiași stadion a fost scris "Doar Dinamo București".

Crainicul e la a doua ispravă în numai o săptămână. Florin Ghencea s-a răzbunat pe Alexandru Ioniță la ultimul meci dintre FCSB și CFR Cluj, scor 1-1: "Schimbare la CFR Cluj. A ieşit Sebastian Mailat şi a intrat jucătorul cu numărul 11".

FCSB s-a impus în prima manșă cu 1-0 după reușita lui Harlem Gnohere din minutul 29. Returul va avea loc pe 22 februarie, la Roma.

Vezi VIDEO cu golul partidei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.