Europa League

NOTE GSP // 3 jucători de la FCSB, aproape de perfecțiune în victoria cu Lazio, 1-0

Foto: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 februarie 2018

FCSB a trecut de Lazio în manșa tur a șaisprezecimilor de finală din Europa League, scor 1-0, 3 jucători ai bucureștenilor ieșind în evidență.

Andrei Vlad, portarul de 18 ani al celor de la FCSB, a demonstrat aseară că este înlocuitorul ideal pentru Florin Niță. Cu toți ochii ațintiți asupra lui după erorile din partidele cu CFR Cluj și Gaz Metan Mediaș, Vlad a avut o prestație perfectă împotriva italienilor, culminând cu intervenția unu la unu în fața lui Caicedo.

Harlem Gnohere (29 de ani) a devenit golgeterul celor de la FCSB în actuala ediție de Europa League, cu 4 goluri, și a fost recompensat pe măsură. Fanii l-au aclamat minute în șir la ieșirea de pe teren, Becali l-a lăudat la clasicele declarații de la final, iar nota primită a fost una aproape perfectă, 9.

Constantin Budescu (28 de ani) a dat o pasă magistrală la golul marcat de Gnohere și a fost aproape de a dubla diferența pe finalul partidei, când a trecut prin toată defensiva adversă, dar nu a mai avut puterea de a împinge mingea în poartă. Tot cu nota 9 a fost răsplătită și prestația mijlocașului.

Iată caseta meciului:

Returul Lazio - FCSB va avea loc joia viitoare, 22 februarie, la Roma, de la ora 20:00, în direct pe Pro TV, TV Telekom Sport și liveTEXT, VIDEO+FOTO pe GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.