Stranieri

Moți a stricat totul într-o clipă: ”Am fost impulsiv. Eroarea mea a decis meciul”

Foto: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 16 februarie 2018

Ludogoreț - Milan 0-3. Fundașul român Cosmin Moți admite că a greșit împingându-l în careu pe Cutrone, înainte de golul 2: ”Într-o secundă a trebuit să iau o decizie și am făcut 11 metri. Regret, dar se întâmplă”. Gazzetta dello Sport i-a dat nota 5,5.

Mai bine de-o oră jucase chiar foarte bine, solid la marcaj și respingeri, prompt la intercepție. Primul gol al lui Milan, marcat de Cutrone, a fost din vina lui Plastun. A venit însă un moment de nebunie și Moți a stricat tot ceea ce realizase, iar Ludogoreț s-a prăbușit și s-a resemnat cu eșecul (0-3) în turul "16-imilor" Ligii Europei.

VEZI AICI VIDEO DE LA MECI!

"Am jucat mai bine"

Cosmin l-a împins în careu pe același Cutrone în minutul 64, într-o fază fără mare pericol, și Rodríguez, abia intrat, a majorat diferența la 0-2. "Am fost impulsiv la penalty. A trebuit să iau decizia într-o secundă. Știu că am greșit, regret, dar se întâmplă astfel de lucruri. Cred că am jucat mult mai bine ca Milan", a explicat Moți.

"Pată pe o evoluție precisă"

Gazzetta dello Sport i-a dat nota 5,5 lui Cosmin, apreciind meciul său de până la faultul în careu: "Și-a pătat o evoluție precisă cu împingerea lui Cutrone. Merită apreciat, mai ales că la sfârșit a recunoscut că a gafat". Agenția Sportal.bg l-a blamat pe fostul dinamovist pentru "eroarea stupidă, care a încheiat jocul", în timp ce căpitanul Diakov, ce a nimerit bara la 0-1, a spus că golul al doilea a tăiat picioarele campioanei Bulgariei.

10 recuperăriși 55 de pase bune a reușit Cosmin Moți în 90 de minute cu Milan. Pe final, a avut și o ocazie, "cap" peste poartă

"Nu meritam o înfrângere atât de severă. La retur, trebuie să repetăm evoluția din prima repriză și să nu mai comitem erori"
Cosmin Moți, fundaș Ludogoreț

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.