Nationala

Ionuț Lupescu a anunțat numele selecționerului dacă va câștiga șefia FRF: "Am încredere în el"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 16 February 2018

Ionuț Lupescu a anunțat că dacă va câștiga șefia FRF pe 18 aprilie îl va menține pe Cosmin Contra în funcția de selecționer al naționalei României.

"Eu nu am auzit nicio federație să schimbe 4 selecționeri în 4 ani. Asta e dovadă de nepricepere toală. Plus și de management defectuos, pentru că trebuie să-i plătești. Cosmin are un contract, el abia a venit, a avut două meciuri oficiale și două amicale. El are perioada asta cu meciuri oficiale și amicale în care are puterea să demonstreze că poate să închege o echipă, un stil de joc, un alt spirit.

Eu am încredere în Cosmin pentru că l-am avut de mic la Dinamo, îl cunosc de mic, i-am urmărit cariera, a făcut lucruri bune în Spania, i-am spus că a greșit că a plecat în China. Până la urmă, pentru el e o rampă de lansare naționala, o cunoaște, a jucat, deci nu văd de ce cineva indiferent cine ar fi, ar vrea să îl schimbe", a spus Ionuț Lupescu într-un interviu exclusiv la emisiunea Digi Sport Special.

Cosmin Contra a preluat frâiele băncii naționale în luna septembrie a anului trecut și până a acum a jucat doar 4 meciuri: două amicale și două oficiale.

Ceilalți candidați anunțați până acum pentru președinția FRF sunt: Răzvan Burleanu, Victoraș Iacob, Sorin Răducanu, Marcel Pușcaș și Adrian Teodorescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.