Europa League

FCSB - LAZIO 1-0 // Ilie Dumitrescu îl apără pe Dică după ce antrenorul a fost pus într-o situație penibilă: "Nu a fost bine informat"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 februarie 2018

Nicolae Dică (37 de ani) a fost pus într-o situație dificilă la conferința de presă de după meciul câștigat în 16-imile Europa League cu Lazio, scor 1-0.

Antrenorul roș-albaștrilor a fost întrebat pe cine va folosi la retur în locul lui Mihai Pintilii, care a primit cartonaș galben și va fi suspendat, și a surprins pe toată lumea cu răspunsul.

"În retur? De ce? Păi, nu, dar am înțeles că nu se pun cartonașele din faza grupelor. Așa mi-a spus Mache!", a fost reacția lui Dică în fața jurnaliștilor.

Apoi a continuat: "Da, se pun? Ok. Este un jucător foarte important pentru noi, dar vom găsi soluții, jucătorul care-l va înlocui pe Pintilii sperăm să reușească să facă un joc foarte bun".

Dumitrescu îl apără pe Dică

Ilie Dumitrescu îl apără pe antrenor și consideră că cei din staff sunt responsabili pentru eroare.

"A fost o scăpare. Ca antrenor eşti preocupat să pregăteşti jocul. E inadmisibil, dar eu sunt avocatul lui Dică. Ştiu ce înseamnă să ai meci cu CFR, apoi cu Lazio, apoi cu Dinamo, pentru ca apoi să te duci la Roma pentru returul din Europa League.

Asta nu e treaba antrenorului, el analizează, el are alte sarcini. Dar cineva care a transmis mesajul nu a fost bine informat. Se mai întâmplă, şi Monaco a păţit ceva de genul acesta la un moment dat", a spus Ilie Dumitrescu la TV Digi Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.