Liga 1

Devis Mangia nemulțumit de echipa sa după victoria cu Voluntari: "N-am închis jocul" + A fost sunat de italieni înaintea meciului lui FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 16 februarie 2018

Devis Mangia, antrenorul Universității Craiova, n-a fost foarte mulțumit de evoluția echipei sale în victoria cu FC Voluntari, scor 1-0.

"Am făcut un meci bun, un nou meci în care n-am primit gol, dar nici n-am închis jocul atunci când trebuia. Nu sunt probleme cu condiția fizică, dar atunci când consumi foarte multă energie în prima parte a meciului încercând să construiești e greu, obosești și din punct de vedere fizic și mental.

Eu nu vorbesc despre arbitrii. Eu sunt fericit că echipa mea a acumulat 50 de puncte. Dacă ne gândim că la finalul sezonului trecut Viitorul avea 51 de puncte pot spune că sunt mulțumit", a declarat Mangia la Look TV.

"Felicitări lui FCSB pentru meciul cu Lazio, a făcut un joc foarte bun. A meritat să câștige. M-a sunat cineva din Italia să mă întrebe dacă FCSB e o echipă care construiește sau o echipă care se apără. I-am spus că e o formație care construiește foarte bine" Devis Mangia, antrenor U Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.