Europa League

Pumni, picioare și lacrimi pe Național Arena! Jucătorii lui Lazio au cedat nervos la vestiare după eșecul cu FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 17 February 2018

FCSB a reușit să tulbure și mai mult atmosfera din vestiarul lui Lazio, după succesul obținut joi pe Național Arena, scor 1-0.

Lazialii nu au suportat un nou eșec, al patrulea în ultimele cinci meciuri oficiale și au cedat nervos la vestiare. Site-ul cittaceleste.it dezvăluie că Nani, înlocuit cu Felipe Anderson în minutul 56 al partidei, și-a vărsat furia la cabine. Nemulțumit de puținele șanse pe care Simone Inzaghi i le acordă, portughezul ar fi făcut ravagii în vestiar, lovind cu pumnii și picioarele diverse obiecte. Ar fi contat și faptul că în locul său a intrat un jucător care în urmă cu o săptămână aproape s-a luat la bătaie cu antrenorul echipei.

Afectat de eșecul cu FCSB a fost și fundașul Patric. Fostul jucător al Barcelonei ar fi plâns la finalul partidei. Spaniolul trece printr-o perioadă dificilă la Lazio, având numai 13 partide disputate în acest sezon. Immobile a fost și el foarte nervos, intrând pe final de meci într-un conflict verbal aprins cu Nicolae Dică și MM Stoica.

  • Meciul retur dintre Lazio și FCSB se va disputa joi, de la ora 20:00, pe Protv, Telekom 1 și liveTEXT pe GSP.RO.
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.