Europa League

Italienii lansează acuzații de rasism după FCSB - Lazio: "Nu știm dacă UEFA a observat"

+1 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 17 februarie 2018

Jordan Lukaku (23 de ani) ar fi fost ținta unor scandări rasiste în meciul câștigat de FCSB împotriva lui Lazio, scor 1-0, conform celor de la corrieredellosport.

  • Returul Lazio - FCSB se joacă joi, de la 20:00, și poate fi urmărit în format liveTEXT cu video și foto pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport și Pro TV.

Lukaku, jucătorul de bandă stângă a lui Lazio, a fost avertizat în prelungirile primei reprize de neamțul Deniz Aytekin. Reacția belgianului a fost deplasată, lovind mingea puternic spre tribună, moment în care fanii au reacționat.

"Nu știm dacă UEFA va deschide o investigație sau dacă observatorii prezenți la partidă au semnalat incidentul rasist din prelungirile primei reprize, când peluza bucureștenilor l-a luat în vizor pe Lukaku", au scris cei de la Lazio.

încă un conflict în lotul lui inzaghi

Nani a fost înlocuit în minutul 56 de Felipe Anderson, iar reacția portughezului a atras atenția presei din Peninsulă. Fostul jucător al lui United a mers pe bancă fără să îl salute pe Inzaghi, iar sursele celor de la corrieredellosport anunță că cei doi s-au evitat și după terminarea partidei. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.