Liga 1

Torje e gata de marele meci cu FCSB! Mijlocașul amenință adversara: "Au un moral bun, dar trebuie să-i batem"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 17 februarie 2018

Gabi Torje a vorbit despre partida de mâine cu FCSB, care va începe la 20:45, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi, Look TV și liveTEXT pe GSP.RO. Mijlocașul e convins că o victorie ar duce echipa în play-off în proporție de 90%. 

"Trebuie să fim încrezători, jucăm în fața propriilor suporteri, ne vor susține de la primul până la ultimul fluer. Suntem o echipă valoroasă, dar trebuie să arătăm asta în teren.

Îmi era dor de un derby, mai ales că miza e o calificare în play-off, la care ne gândim cu toții. Ne dorim o victorie cu Steaua și un loc în play-off. Dacă batem suntem 90% calificați în play-off.

Cred că vin cu un moral ridicat după această victorie cu Lazio. Au o echipă valoroasă, îi respectăm, dar noi trebuie să câștigăm acest meci.

Nu știu dacă voi fi titular. Eu mă pregătesc să joc, fie că e vorba de 5 sau 95 de minute. Când va fi nevoie de mine eu voi fi pe teren", a spus Gabi Torje la conferința de presă.

...cea mai frumoasă amintire dintr-un derby: "Cea mai frumoasă amintire dintr-un derby e golul marcat în Ghencea când am câștigat cu 1-0. Sper să se repete istoria și în acest meci pentru că avem nevoie de cele 3 puncte.

Când am revenit la Dinamo nici nu mi-am dat seama că au trecut 7 ani. Parcă a trecut doar o zi și nimic nu se schimbase. Sper să se schimbe și stadionul la un moment dat".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.