Liga 1

Edi Iordănescu, resemnat după înfrângerea cu CFR Cluj! Concluziile antrenorului Astrei: "Nu meritam mai mult!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 17 februarie 2018

Edi Iordănescu a vorbit după meciul pierdut de echipa sa pe terenul CFR-ului, scor 0-2. Tehnicianul nu contestă victoria gazdelor, pe care le laudă. Așteaptă meciul cu Dinamo, unul care poate fi decisiv în vederea participării în play-off. 

"Am întâlnit echipa de pe primul loc. A demonstrat de ce e acolo. Are jucători experimentați, care gestionează bine jocul. E o echipă care, în comparație cu noi, chiar dacă a schimbat, a luat jucători buni, pe bani mulți, doi dintre golgeterii Ligii 1, Țucudean și Ioniță de la noi. Mă nemulțumește faptul că adversarul și-a creat prea multe ocazii.

Nu pot să vorbesc despre merite, e clar că au meritat acest succes. Sunt lucruri pe care le vom analiza și vom încerca să le corectăm. Nu suntem în play-off, asta s-a văzut. Noi am făcut lucruri bune și foarte bune la Astra. Nu pot arunca noroi în acești băieți. Pe mine mă supără faptul că mi-aș fi dorit să avem mai mult succes.

CFR și-a creat multe ocazii pe multele greșeli pe care le-am făcut noi. Cu Dinamo va fi greu, un meci foarte disputat. Dar depindem de noi la meciul cu Dinamo. Felicit gazdele de azi, o echipă valoroasă cu un antrenor talentat. Nu meritam mai mult", a zis Edi Iordănescu la TV Digi Sport. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.