Liga 2

Fotbalul românesc a mai rămas fără o echipă » S-a desființat și a postat documente cu modul în care a fost prăduit clubul

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 18 February 2018

Problemele financiare au răpus-o pe Olimpia Satu Mare, care nu va mai continua în sezonul din Liga a 2-a.

Echipa din Satu Mare a fost penalizată de comisiile FRF cu 50 de puncte din cauza litigiilor cu foștii fotbaliști. Pe pagina de Facebook a Olimpiei au fost postate mai multe documente prin care se arată cum a fost distrusă echipa și cum s-au scos bani din club.

"Vă prezentăm atașat o parte din ceea ce considerăm că a prejudiciat clubul încă din primii ani de la înființare. Pornind din altă ligă decât cea mai de jos, Olimpia a pornit ca un copil răsfățat căruia i se făcea drum printre concurenții zilei.

Dacă înscrierea direct într-o ligă superioară poate fi explicată prin acordul partenerilor de competiție (dacă acesta a existat) nu ne putem explica lipsa din arhiva clubului a oricărei înregistrări de plată către AJF-ul local, știut fiind faptul că orice participant la competițiile organizate de către aceasta, trebuie să achite baremuri de arbitraj și observare a meciurilor", se arată pe facebook-ul Olimpiei.

Olimpia Satu Mare s-a înființat în 1921 și a jucat șapte sezoane în Liga 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.