Liga 1

Contra, despre revenirea la Dinamo a jucătorului îndepărtat de el + Laude pentru un stelist: "Doar el putea face asta"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 18 februarie 2018

Selecționerul Cosmin Contra a vorbit despre revenirea lui Dan Nistor de la CFR Cluj la Dinamo. Mijlocașul a plecat de la "câini" în perioada în care "Guriță" era antrenor în Ștefan cel Mare.

"Fiecare antrenor își face o strategie. Atunci am considerat că am nevoie de un jucător cu caracteristicile lui Nascimento în detrimentul unui jucător ca Nistor. Reîntoarcerea lui Nistor e pe placul actualului antrenor. Trebuie să vedem dacă e o revenire bună", a declarat Contra la TV Telekom Sport.

Contra a continuat și a vorbit și despre meciul câștigat de FCSB în fața lui Lazio, scor 1-0, în 16-imile Europa League.

"M-a surprins acel presing avansat făcut de FCSB. Budescu a alergat foarte mult. E un jucător care are ultima pasă, are o viziune a jocului foarte bună. Doar un jucător ca el putea da o asemenea pasă la Gnohere. E normal ca jocul FCSB-ului să se învârtă în jurul lui Budescu", a adăugat Contra.

Dinamo și FCSB joacă în această seară, de la ora 20:45, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom, Look TV și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.