Liga 1

DINAMO - FCSB // Vlad are un susținător puternic în vestiar: "Andrei nu greșește niciodată"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 19 February 2018

Pus la zid de Gigi Becali după egalul cu Dinamo, scor 2-2, Andrei Vlad are și susținători. Mihai Pintilii, unul dintre liderii vestiarului i-a luat apărarea portarului de 18 ani. 

"De ce se dă vină întotdeauna pe Andrei Vlad? De ce este pus într-o postură proastă? Nu cred că a greşit cu nimic, el doar a încercat să scoată mingea, nu a putut. Nu a ieşit prost pe nicio centrare. E un copil, nu a greşit cu absolut nimic. Nu a scăpat mingea, a încercat să o scoată, dar nu a putut. Noi suntem cu el, îl susţinem, nu cred că a greşit cu ceva. Noi am greşit, noi am luat două goluri, el nu are nicio vină", a declarat Mihai Pintilii la TV Telekom Sport. 

Becali l-a criticat dur

Patronul celor de la FCSB l-a scos țap ispășitor pe Andrei Vlad pentru semieșecul din derby, anunțând că astăzi va aduce un înlocuitor: "Echipa joacă foarte bine, dar eu dacă eram în locul lui Vlad, apăram mingea aia de la golul lui Torje. Trebuia doar să pui puțin piciorul. Transferăm de urgență un portar! Neapărat facem asta!". Citește toată declarația lui Becali AICI

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.