Liga 1

EXCLUSIV BĂLGRĂDEAN LA FCSB // Alegere incredibilă! Gigi Becali aduce un fost dinamovist în locul lui Vlad: "Da, pe el îl vreau"

Articol de Andrei Crăiţoiu, Victor Vrînceanu, Sergiu Alexandru  —  luni, 19 februarie 2018

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, după greşelile lui Andrei Vlad din derby-ul cu Dinamo,  2-2, că va transfera un portar de urgenţă, astăzi, în ultima zi în care se poate face acest lucru. GSP.ro a aflat că acesta este Cristi Bălgrădean, fost la Dinamo!

Sursele Gazetei susțin că în această dimineață Cristi Bălgrădean (29 de ani), portarul celor de la Chiajna, a discutat cu cei din club rezilierea contractului. El se afla în conflict cu șefii clubului și era exclus din lot de către antrenor. "Bălgrădean a discutat în această dimineață rezilierea contractului. Din primele informații acesta a fost deja contactat de cei de la FCSB pentru a semna astăzi. Bălgrădean va renunța la o parte din banii pe care-i avea de luat de la Chiajna pentru a merge la Steaua. În plus, cei de la FCSB vor plăti și o sumă de bani", au precizat surse autorizate pentru GSP.ro.

Sunat de către reporterii GSP.ro, Gigi Becali a fost evaziv în declarații, nedorind să dea mai multe informații: "Da, da, astăzi iau portar! Iau portar! Da, îl iau pe Bălgrădean! La revedere!".

Contactat de GSP.RO, Bălgrădean a fost și el expeditiv: "Vă rog mult, nu pot să vorbesc acum! Chiar nu pot!". 

Alegerea lui Becali surprinde, având în vedere că Bălgrădean e un portar care a comis-o de mai multe ori în carieră. De asemenea, portarul e ieșit din circuitul Ligii 1 de două luni, fiind trimis disciplinar la echipa a doua a Concordiei. 

De-a lungul carierei, Bălgrădean a mai jucat la Minerul Lupeni, Atletico Arad, Liberty Salonta, UTA, Dinamo, Unirea Urziceni și U Craiova.

"Pufi" Bălgrădean mai poate semna cu FCSB până la miezul nopții, când se închide perioada de transferuri. 

700.000 €este valoarea lui Bălgrădean conform celor de la transfermarkt.de

"Am greşit că l-am dat pe Niţă. Toată vina e numai a mea, i-am spus lui Dică. El și MM mi-au spus că dacă îl dau pe Niţă e posibil să pierdem campionatul. Am pierdut deja patru puncte pe mâna lui Vlad. Al doilea gol cu Dinamo nu ai voie să-l iei. Eu dacă eram în poartă apăram mingea aia! Apăra oricine. Luni e ultima zi de mercato, să vedem dacă putem face de urgenţă un transfer de portar"  Becali după meci

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.