Altele

GALERIE FOTO Oops! Eroare! I-a cedat rochia în timpul evoluției de la Olimpiada de Iarnă: "Cel mai mare coșmar"

+7 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Roxana Fleşeru  —  luni, 19 februarie 2018

În timpul programului scurt din proba de dans de la JO, Gabriella Papadakis și Guillaume Cizeron au avut parte de câteva momente care i-au deraiat.

Rochia franțuzoacei a cedat în primele secunde ale evoluției lor de pe gheață, iar ea a fost nevoită să continue să evolueze, chiar dacă nu se simțea deloc confortabil. A tot încercat șă-și prindă la loc capsa care se desfăcuse și în cele din urmă a reușit. "A fost cel mai mare coșmar al meu și s-a întâmplat chiar la Jocurile Olimpice", a spus patinatoarea în vârstă de 22 de ani.



Dacă s-ar fi oprit imediat cum s-a întâmplat acel incident cei doi ar fi pierdut cinci puncte. "Nu cunosc vreo altă fată care să fi dus la capăt evoluția așa cum a făcut ea, chiar dacă avea pieptul pe jumătate descoperit. Are nervi de oțel! În loc să se concentreze pe dans și pe ce aveau de făcut a trebuit să vadă cum pot ține situația sub control. Nu au avut libertatea în mișcare pe care o au de obicei", a spus Marie-France Dubreuil, antrenoarea celor doi.

Perechea franceză este una dintre pretendentele la aur, iar la programul liber pornește de pe locul al doilea, ei clasându-se după cnadienii Tessa Virtue/Scott Moir.

Concursul are loc în această noapte, de la ora 03:00 (TVR HD și Eurosport).

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.