Liga 1

OFICIAL Bălgrădean e jucătorul lui FCSB și a uitat complet trecutul dinamovist! Prima reacție a portarului: "Asta e Steaua!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 19 februarie 2018

Cristi Bălgrădean a semnat în această seară cu FCSB pentru un sezon și jumătate și a oferit prima reacție după semnarea contractului cu gruparea roș-albastră. 

"Important e că am semnat. Ați văzut și voi ce perioadă am avut... Asta e viața de fotbalist, sunt profesionist, îmi fac treaba unde sunt. Aici am fost dorit și am semnat.

E un pas înainte pentru mine, am venit de la Chiajna, care s-a bătut la retrogradare, m-am simțit bine acolo 2 ani, acum sunt la Steaua și mă simt bine aici. Mi-aș dori să-mi ajut colegii cât mai mult.

Andrei Vlad a fost colegul meu la Craiova, îl cunosc bine, e un tânăr de perspectivă, cu reale calități, cu siguranță o să crească. Cred că, dacă ai venit la Steaua, accepți și critici din partea patronului, și laude. Asta e Steaua, o echipă mare", a zis Cristi Bălgrădean. 

Chiajna va încasa 50.000 de euro pentru "Pufi". Gigi Becali îi oferă goalkeeper-ului un salariu de 15.000 de euro pe lună, un salt uriaș de la 6.000 de euro, cât avea la Chiajna.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.